Sigilarea formează un strat protector care previne stagnarea resturilor de mâncare și a bacteriilor producătoare de carie în santurile dinților. Această manopera trebuie realizată la scurt timp după erupția dinților respectivi, este nedureroasă și neinvazivă. Are o durată de viață limitată, fiind nevoie să se refacă după un timp.
Aparate dentare cu brackeți ceramici ori din safir, aparate linguale sau cu gutiere transparente, care ajută la redobândirea funcționalității și esteticii danturii.
Profilaxia implică o igienă dentară corectă zilnică efectuată la domiciliu, vizitele de prevenție programate de două ori pe an pentru detartraj și periaj profesional și consultații periodice de specialitate.
Tratamentele endodontice sau tratamentele de canal sunt tratamentele efectuate la nivelul rădăcinii dinților. Tratamentele endodontice nu sunt dureroase deoarece se efectuează sub anestezie locală.
Soluțiile de tratament pe care vi le oferim sunt soluții standard, personalizate pentru fiecare pacient: coroane metalo-ceramice și soluții premium: coroane integral zirconiu, ceramică pe zirconiu sau coroane integral ceramice EMAX.
O consultație la medicul specialist parodontolog vă poate confirma prezența sau absența bolii parodontale. Sângerarea gingivală este unul din primele semne ale problemelor parodontale și ar trebui să îndrepte pacientul spre medicul parodontolog. Alte semne pot fi retracțiile gingivale sau inflamațiile.
Tratamentul cu implant dentar are un impact pozitiv asupra sănătății orale și ameliorează calitatea vieții și reprezintă o metodă modernă de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, printr-o protezare fixă, fară a fi necesară șlefuirea dinților vecini breșei edentate (dintele/dinții lipsă).